Hollandse Hoogtes in het Financieel Dagblad

Hollandse Hoogtes in het FD

Het feit dat de grootste financiƫle krant van Nederland schrijft over het Nederlandse wiet experiment draagt bij aan de decriminalisering en normalisering van cannabis, maar ook aan het bewustzijn en de acceptatie van een nieuwe markt.

Het heeft even geduurd, maar het lijkt erop dat we eindelijk een legale cannabisindustrie hebben voor recreatief gebruik in Nederland. Dat noemen wij rechtvaardigheid en vooruitgang. Het was voor ons essentieel dat de 1.000 planten die we van het Ministerie van Justitie illegaal mochten binnenbrengen nu eindelijk veilig en legaal in onze faciliteit staan en dat mag gevierd worden.

Dit is een historisch moment!

Deze genetische planten vormen het kloppende hart en de ruggengraat van Hollandse Hoogtes. Sommige van deze planten zijn letterlijk tientallen jaren illegaal in leven gehouden. Mijn speciale en diepste dank gaat uit naar onze vrienden uit de erfenis, wiens namen we hier om voor de hand liggende redenen helaas niet kunnen noemen. Zij hebben dit mogelijk gemaakt met alle risico’s van dien en verdienen de erkenning.

Afgebeeld in zijn natuurlijke habitat, volledig gefocust en in een staat van opperste gelukzaligheid, is cannabispassionist en onze kweekdirecteur Ashwin Matai. Afgezien van het testen van het eindproduct, kun je hem niet gelukkiger maken.

Paul Wilhelm
Chief Visionary Officer