Karma Genetics wint Zadenbank van het Jaar Award

 

Karma Genetics wint best Seed Bank of the year Award 2022

Karma Genetics heeft de Nederlandse Cannabis Industrie Award gewonnen voor beste zadenbank van het jaar 2022. Karma en ik kenden elkaar al jaren zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Ik ontmoette Karma ongeveer anderhalf jaar geleden voor het eerst fysiek tijdens de Spannabis in Barcelona en het voelde vanaf het begin als een perfecte match voor ons allebei. We waren op slag verliefd, haha.

We waren niet alleen op zoek naar de beste genetica, maar ook naar de beste fokker, de real deal. Ik was op zoek naar de Willie Wonka van cannabis die ik 100% kon vertrouwen en natuurlijk met een gedeelde visie en filosofie over cannabis en het experiment. Karma is voor mij een legende.

Hollandse Hoogtes was niet de enige kweker in het experiment die om zijn hand vroeg. Dat hij voor ons koos vervult me met trots. We gaan cannabis consumenten blij maken door mooie en lekkere dingen te maken.

Paul Wilhelm
Chief Visionary Officer